PDA

Просмотр полной версии : Это Лучший корм для домашней птицы.

leroy
19.02.2013, 21:50
Предлагаю Вам пресных рачков,бокоплавов,как корм для домашней.птицы.тот самый рачёк что дают аквариумным рыбкам.тот кто держит домашнюю птицу должен знать об этом виде корма.кто не знает то расскажу или сами спросите у знакомых.с мая месяца готов делать крупные поставки.цена низкая.договоримся.или же как вариант бартер на любые кормовые зерновые.кому интересно жду предложений.пишите.

captain Grey
22.02.2013, 14:58
"почем стоит похоронить?" (С) М.М.Жванецький

leroy
22.02.2013, 17:48
Ты это к чему? ? ?:)

captain Grey
24.02.2013, 18:34
Ger, wir haben nicht zusammen Schweine gehütet. Вас у дитинстві не вчили батьки з незнайомими розмовляти на "Ви"?
Що стосується Вашого запитання, я поцікавився скільки коштує Ваш "лучший корм для домашней птицы", залучивши відому фразу Мих.Мих Жванецького.
Нічого особистого.:)

leroy
25.02.2013, 17:12
Гаммаруса готов отдавать по 30грн.за 1кг и ниже.договориться можно.а на счёт вы или ты,-все на форуме важны,все на форуме равны.чат,форум,без вы и без заглавных букв.или по желанию.да и про моих родителей учили они меня или нет,тоже не красиво спрашивать не знакомым людям о личном.Р.S. прежде чем учить,люди,начните с себя.ничего личного.

captain Grey
25.02.2013, 18:21
За 50 можна взяти мішок зерна. А про Ваших батьків, то мабудь не вчили. Я от онуку вчу, а скільки Вам років, так і не знаю. Хоча і в школі працював, то учнів на Ви називав. Мабуть це погано, коли ставишся до людей з пошаною?

leroy
26.02.2013, 16:41
За 50 это цена 3-х лет назад.скажите где можно взять по 50:)можно и бартер на зерновые сделать:)и Гаммарус это не основной корм а добавка к основному корму.которая содержит много полезных и необходимых веществ для жизни домашней птицы и т.д.

ss
28.02.2013, 13:14
а на счёт вы или ты,-все на форуме важны,все на форуме равны.чат,форум,без вы и без заглавных букв.или по желанию Не думаю, що при особистому спілкуванні, Ви кожній малознайомій людині кажете "ти", тим більше людині старшого віку. Форум нічим не відрізняється, тільки спілкування письмове. Звичайно, є певний сленг, притаманний такому спілкуванню, "превед медвед" та ін., але тут, на цьому форумі, мені здається, зібратись люди, які цікавляться, зокрема, питаннями птахівництва і ще не засвоїли новітніх правил (без "Ви" або "ви" з маленької літери тощо).

ss
28.02.2013, 13:26
Гаммаруса готов отдавать по 30грн.за 1кг и ниже.договориться можно

Звідки така ціна? "Просто гроші потрібні..." Я тут знайшов оголошення, де люди довго розхвалюють черв'яків як корм, а в кінці ставлять ціну 200 грн за кг. Ніхто не сперечається, і черв'яки і цей гамарус є цінним білковим кормом. І порівнювати білковий корм і зерно, можливо, не дуже корректно. Але не менш цінний білковий корм при бажанні можна знайти дешевше, хоча б купити фарш для тварин. Не знаю, скільки він зараз коштує, але менш 30 грн/кг це точно. Плюс витрати на транспортуванні гамарусу (фарш можна купити на любому ринку). От і вибирайте - гамарусом годувати курей чи чим. І скільки коштуватимуть тоді яйця (кури - це не рибки акваріумні, їдять трохи більше)...

leroy
03.03.2013, 13:11
Гаммарус покупают те люди,которые держат кур на яйцо для себя,а не на продажу.ещё глупее сравнивать с ним ФАРШ.состав их очень отличается.30грн. За 1кг это не высокая цена.

leroy
12.04.2013, 22:43
Стоимость 1кг упала и теперь составляет 15гр за 1 кг

ss
15.04.2013, 10:54
Гут!:good: