Re: Прошу помощь Форума поддержите мой Вопрос Президенту пжст.
:lol:
- Виктор Федорович! Говорят,что вы не только прыгаете по пенькам,но и с ними советуетесь. Правда ли это?
---------- Добавлено в 10:28 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 10:26 ----------
- Правда ли что Вы - армянин?
- Підскажіть мені будь-ласка, де і коли краще стріляти кабана?
Я-еще один задал - утром навеяло :D
88-я и 41-я! Сань, ну про наверняка читали, эт ты погорячился :D
Цитата:
ну про наверняка читали, эт ты погорячился
Ну чего ... если Беляев был в тюремной библиотеке - вполне мог:lol:
Цитата:
Сообщение от
Руня
88-я и 41-я! Сань, ну про наверняка читали, эт ты погорячился :D
Ну это типа комплимант такому эрудиту :D
96 и 47. По порядку - рассчитайся!:take_example:
А як вам таке?
Хальський Валерій Григорович _ 03.07.2012 16:38 Лінк
Вельмишановний пане Президенте! Я є Вашим прихильником та членом Партії регіонів! Крім того я є інвалідом війни 3 групи та пенсіонером МВС України. Мій вік 51 рік, за фахом я юрист, спеціалізація прокурорсько-слідча. Крім МВС, я ще працював у прокуратурі м.Одеси, маю класний чин - молодший радник юстиції. В теперішній час не працюю, але бажаю працювати за своєю спеціальністю, фахом та освітою, а саме в прокуратурі. Можете Ви мене влаштувати на роботу в прокуратуру?
Мабудь щось накшалт, а куди Вас ще поцілувати та лизнути?
---------- Добавлено в 09:18 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 09:12 ----------
Ось взагалі нагадує мінnet(перепрошую:oops:): -
Оля _ 02.07.2012 15:45 Лінк
Шановний п. Президент!
Ви стоїте на правильному шляху і рухаєтеся в правильному напрямку. На мою думку треба бути більш твердим в своїх діях і старатися навести порядок у всіх сферах нашого життя (знищити страшну корупцію в медицині, в судах, покращити у промисловості якість наших ліків і якість наших продуктів від чого залежить якість нашого життя). В Україні більшсть людей привикли тільки язиками тріпати і ні за що не віповідати. Постарайтеся навести дисципліну і порядок у всіх сферах нашого життя. Успіхів Вам!