Виправлення - мої.
Вид для печати
Капітан, при сьогоднішніх технологіях конспірація не має жодного сенсу, точніше вона повинна бути або цілковитою, або взагалі ніякою ...
На тому ж nomer.org можна за хвилину з'ясувати адресу будь-якого українця за неповними даними ... а про однокласників і facebook я взагалі мовчу :D
Не зрозуміло... які хлопчики ? Де там ?
Аааа:lol: А я два раза на сайт зашел тот и посмотрел, где там кнопка "Мальчики по вызову", вроде ж небыло :lol:
Шалите парнишки.:)
Подождите- щас Саня придет,и отправит ваши последние посты(или даже 2 страницы) в пговорим:D
Тільки-но зателефонував керівник фірми, що продала мені модем-роутер з доброю новиною - все налаштували. Завтра висилають. По отриманню відпишусь.
Работает и то, и другое ? И КС и интертелеком ? Не знаю, как с прошивкой вашего mi-fi, а к примеру у роутера klim in там всё сложно, для интертелеком ревизии А одна прошивка, для интертелекома ревизии Б другая, для КС третья. Приедет - проверьте, а то могли настроить так, что теперь работает КС, но не работает интер. Или спросите их, пока они его не отправили вам.
Зі слів топ-менеджера, працюють обидва режими. Тобто, і КиївСтар, і Інтертелеком. Але перевірю після отримання. Маю надію, що це буде до кінця цього тижня.
Доповідаю.
Отримав, налаштували на роботі на КиївСтар. Все працює. Не дуже швидко, але на форум заходив. Але зміг лише читати. Хлопці на роботі пояснили, що коли я заходжу до інтернету з допомогою планшету, то необхідно перемкнутись на звичайну версію, бо "по умолчанию" стартує мобільний варіант(планшет читається як мобільний телефон).
Прошу допомоги в цьому у форумних фахівців.
Опис ситуації - при вмиканні можу переглядати теми, але при спробі написати відповідь, вікно для тексту неактивне. Хоча в полі - тема(розширений режим) можу друкувати.
Тобто, питання - під час старту сторінки необхідно ввімкнути повну(не мобільну) версію сайту для повноцінної роботи на форумі(дописів у темах)?
Ну судя по всему да, надо входить в полную версию ... Никогда не видал мобильной - щас попробую с телефона :)
Мобильная версия на этом двигле есть... но это такой геморой - шо лучше включать нормальный режим :D
Так у меня и не получилось с андроида войти в мобильную версию ... Капитан, у вас какая операционная система на планшете вообще стоит ?