Re: Журналистика - Политика - ЗомбоЯщик - Ток-Шоу
А я дуже задоволений, що у харківчан такий мер - на кращого вони не заслуговують. Тільки це хамло може народному депутату говорити, що"рукі, ногі переламаю" Хлопці з Свободи ще дуже толерантно ставляться до цього "казака", але маю надію що хтось та й не втримається, лясне його по небритій пиці.
"Он" мне маленькую-злобную-хитромудрую обезьянку напоминает :D причем с интеллектом помноженным на ноль. Шариковщина 100%
ЗЫ. Свободовцы Молодчаги!!!
Нажаль, у нас в України звикли робити не "для...", а "проти...". Тобто, все - на противагах. Так і тут, чіпляються за мумію Леніна, який багато горя завдав Україні і не тільки. У нас в Сумах спочатку стояв пам'ятник капіталісту-Харитоненку, потім на його місце поставили Каплана-Ул'янова, але ж зараз знов стоїть Харитоненко, який можна сказати збудував Сумщину. Яке відношення до Охтирки має "картавий", не зрозуміло, але ж тепер сам кернес захищає маленьке, занесене снігом і забуде долею містечко. Може Петя Симоненко трохи грошей підкине. Сумно...
Як там ваш кактус? Теж не зрозумілояк його вибрали одесити...
Цитата:
Сообщение от
captain Grey
Как сыр в масле как-как :D
Та хто его выбирал? Можно подумать были выборы...
Цитата:
Сообщение от
captain Grey
Пролез *ука, без мыла :stop:.
Так нам і треба! Наш Міня теж перед виборами бігав, як скажений, а зараз "правду" всім розповідає.
" Мэр Сум – молодежи: пора валить!Городской голова Сум Геннадий Минаев посоветовал молодым людям не связывать свое будущее с Украиной, а ехать из страны.
В интервью «Газете по-украински» г-н Минаев заявил:
- Советую всем, кто моложе 35 лет, покидать страну. Здесь нет никаких перспектив. Проанализировав движение страны после оранжевой революции, вижу нежелание политической элиты менять что-либо. Украина - для старых, для таких, как я. Мы будем доживать здесь и пытаться что-то сохранить.