-
-
Вы почему кефир не кушаете?
А я вже й забув, що будь-яку ОС можна ще й з диска встановити. І взагалі, що ті диски ще ійснують. Маємо на всі комп'ютери лише один привід. Не впевнений, що працює, може й геть порохом заріс.
Для Windows 7 потрібна флешка мінімум 4 ГБ. Для Лінуха залежно від дістрибутиву, наявності швидкого інтернету та власних побажань від 100МБ до 1ГБ, є образи й DVD розміру, так там можна без інтернету відразу встановити систему хоч на суахілі хоч на тагалог хоч на мові мумба-юмба
---------- Добавлено 08.12.2011 в 01:01 ---------- Предыдущее сообщение было размещено 07.12.2011 в 23:39 ----------
Загрузочную флешку Винды можно сделать и без UltraISO. А то UltraISO тоже не бесплатная вообще-то
А) использовать Windows 7 USB/DVD Download Tool , бесплатную утилиту от этих гадов
Б) Гораздо сложнее с первого взгляда, но полностью только средствами Винды с использованием командной строки. Такой себе способ для линуксоидов, которых чего-то занесло в Винду
я тАк думаю...
-
Местный
Не бесплатна, але я дав на силку де хоч і пише, що потрібно заплатити все нормально працює в пробному режимі!
-
Местный
Ну если давать ссылку на триал версию - тогда уж лучше так: http://www.ezbsystems.com/ultraiso/download.htm
Ваши права