Зараз все більше популярні смартфони особливо на Android. Відсутність клавіш набору номера екран став великим і зручним! Але ОС для комфортної роботи потребує дисплей з діагоналю мінімум 3.2 дюйма, процесор з мінімальною потужністю 800 МГц. З цінового сегмента за 1500-1800 грн хотів би виділити Samsung Galaxy Gio, а за 2000 грн Samsung Galaxy Ace та Sony Ericsson Xperia Mini. При покупці я особливо увагу звертав на камеру, в обох вищесегментованих моделів вона 5 мп але в Sony Ericson велика перевага знімання відео HD. Але нажаль я не знайшов цю модель тому взяв Samsung Galaxy Ace: Экран 3.5" (320х480, сенсорный, емкостный) / моноблок / процессор 800 МГц / камера 5 Мп / Bluetooth 2.1 / Wi-Fi 802.11b/g/n / 158 МБ + поддержка microSD / разъем 3.5 мм / 3G / A-GPS / ОС Android 2.3 / 60.5 x 113.4 x 11.5 мм, 113 г / Дизайн нагадує мені IPhone ще доволі сподобалося Корпус виготовлено якісно без скрипів, задня кришка має шароватість, що втримує телефона і не боїться слідів пальців, але нажаль збоку все глянцеве тому там є сліди пальців. Дисплей чутливий і великий всетаки 3.5 дюйма. Дуже зручно лазити по інтернету та дивитися відео. Смартфон не глючить навіть якщо його загрузити різними завданнями. Дуже задоволений камерою! Фото виходить чітким та яскравим. Є можливість макро-знімки. Але нажаль HD відео відсутнє але при зніманні відео вночі спрацьовує спалах. Ось фото зроблене смартфоном: Комплектація в телефона непогана: USB кабель, кришка глянцева(запасна), зарядне та інструкція. Загалом телефоном задоволений! Непогана ціна був куплений за 2100 грн. і багато можливостей також хочу сказати, що телефон читає офісні документи.
Социальные закладки