Для личных потребностей порядка 50шт
Интересуют мясо яичные, но породистые.
к примеру фавероль, кохинхин, брама и др.
Для личных потребностей порядка 50шт
Интересуют мясо яичные, но породистые.
к примеру фавероль, кохинхин, брама и др.
Інтернет і справді забитий оголошеннями про продаж інкубаційних яєць брами, кохінхіна та інших порід. Зайдіть сюди http://zoorinok.com.ua/catalog.php?o...del=294&page=1 А з приводу порід, які Ви назвали...То це Ви книжок начитались... А Ви купіть яєць (курчат) цих порід, виростіть їх і побачите, скільки м'яса отримаєте...
- - - Добавлено - - -
Еталон м'ясної курки - бройлер. Краще нічого нема.
"Еталон м'ясної курки - бройлер. Краще нічого нема. " Чим таке писати просто в гуглі спочатку наберіть, що таке бройлер.
За посилання , дякую, вивчаю.
Фавероль рахується і сьогодні ЄТАЛОНОМ смаку курячого мяса. А надутих циплят бройлерів в магазинах повно, тільки на смак то мило. Мясо повинно дозріти і набратись смаку. Для себе ж вирощуєм.
Последний раз редактировалось sbs; 31.01.2013 в 21:02.
Що ж так ображати інших дописувачів... Я знаю, що таке бройлер, і знав ще тоді, коли, мабуть і гуглу не було (все ж 25 років курей тримаю). Я ж не написав - купіть в магазині бройлер - це найкраще, що є. Коли я так написав, то мав на увазі, що бройлер - курка, яка найшвидше росте і набирає вагу і для отримання м'яса це - найкращий варіант. Якщо хочете виростити курятину для себе, купуєте курчат-бройлерів, годуєте їх самі тими кормами, якими вважаєте за потрібне потім маєте м'ясо. Воно буде значно відрізнятись від магазинного, але й годувати доведеться довше. Якщо ж Ви хочете тримати на м'ясо іншу породу, відкорм триватиме ще довше.
[QUOTE=sbs;151436
Фавероль рахується і сьогодні ЄТАЛОНОМ смаку курячого мяса. [/QUOTE]
Звідки така інформація? Де проводилась дегустація? Так, дійсно, фавероль була виведена як м'ясна порода і подавалась у самих вишуканих ресторанах Франції. А тепер переходимо від загального до конкретного: від наших книжкових знань про фавероль до курей фавероль, які пропонуються сьогодні на ринку України. А це, я Вам скажу "две большие разницы". Я купив минулого року курчат фавероль, виростив їх, і півень виріс аж 2,2 кг у 9 місяців (я це описую в темі "фавероль". Скільки там буде м'яса? 1,3 кг. Не знаю, може воно й вишуканого смаку, я ще не пробував, але вважаю, що його малувато буде як на 9 місяців. А кури ще й досі не почали нестись. Я думав, що це тільки в мене так, почав обзвонювати заводчиків фаверолі і ніде не знайшов молодого півня вагою хоча б 3,5 кг. От і виходить, що від тієї фаверолі залишились тільки зовнішній вигляд, а м'яса там нема. І яєць нема. Значить, що? Це - птиця декоративна, бо практичної користі з неї особливо нема, просто гарна.
Якщо випадково образив, то вибачаюсь.
Якби мені було потрібне просто куряче мясо, то я пішов би в магазин або в крайньому випадку на базар і не заморочувався б зі своїм курником.
Прекрасно розумію собівартість мяса в домашніх умовах. На новий рік довелось їсти холодець з домашнього півня (голошия порода), і можу Вас запевнити, що в житті не їв нічого смачнішого, хоча це моя улюблна страва. Так що ніякими бройлерами мене не заманити. Я хочу попробувати і фавероль і браму власного виробництва (на газоні).
Вага 1,3кг мене не лякає абсолютно. Якщо хочете знати магазинні бройлери до накачки тоже мають вагу на 80% відсотків менше.
|
Социальные закладки