Страница 52 из 58 ПерваяПервая ... 2425051525354 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 766 по 780 из 858

Тема: Любители Породистых Кур.

Новичок

Re: Любители Породистых Кур

. А при нормальном питании и хороших кондициях с любой инфекцией легче справиться! Поэтому питание - это основа.[/QUOTE] ---
    Согласен на 100%. Я в прошлом году сдуру купил в районной ветеринарной аптеке комбикорм ростовой для несушек, в результате 8 цыплят( двухмесячных) потерял - упали на ноги.

---------- Добавлено в 14:55 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 14:35 ----------

Цитата Сообщение от ss Посмотреть сообщение
    Я тут подумав...щоб з тих курчат бройлери вийшли їм ще потрібно ноги поголити... Щодо корму...Згоден з паном Domanом, що спочатку курчатам добре дати гарний старт...Правда, добре потім їм дати і гарний фініш... Словом так: все залежить від умов у Вашому господарстві - чим більший вигул Ви можете надати своїм курчатам (курам), тим менш затратною буде їх годівля. Раніше люди в селах взагалі не знали про комбікорми для курчат, посипали їм пшонця, яєчко покришили в перші дні - і курчата бігають з квочкою цілими днями по городах, приходячи ввечері додому із повними волами. І росли прекрасно Якщо у Вас є можливість створити курчатам такі умови, про корми можете не переживати, годуйте чим є. Якщо ж у Вас курчата не мають можливість вільно бігати, а сидять у вольєрі, тут треба щось думати. Все залежить від того, скільки грошей Ви готові витратити на корм своїм улюбленцям. Можна ж і сир кисломолочний на базарі щодня купувати, рости будуть не гірше, ніж на бройлеровому кормі Питання, скільки в решті-решт обійдеться Вам вирощена курка. Я роблю так: до 2-х місяців годую Миронівським кормом ПК 2-6, потім ще пару місяців ПК 3-4 того ж виробника, далі поступово переводжу на Селеван для несучок. Але в мене декоративна птиця (переважно карликова). Брама - теж декоративна птиця, тільки велика і їсть в рази більше. Тож годувати її весь час купленим комбікормом досить накладно. Я б її годував різноманітно: різні види зерна (кукурудза, пшениця тощо), трохи корму для несучок, багато зелені, варена картопля та ін.. Чим різноманітніше, тим краще.

С выгулом напряженка -свободное пространство жена своими цветочками-клумбочками занимает
    индюк уже имел неосторожность пройтись по астильбам в результате емукапец - а мне . Так что только вольер.
    А комбикорма у нас продают только мультигейм (в маленькой расфасовке), фидлайф, и хлебная гавань - но о ней не очень хорошо отзываются продавцы. А готовить цыплятам самому нет возможности так как всю неделю в городе, а в село только на выходных. А взрослые брамы и кохи кушают зерносмесь(тестю на пай выдают).
    А по поводу что много кушают, так фермерские несушки(брал взрослых 10 шт на пробу - на 2 месяца) намного больше кушают- они даже за колорадского жука кушают.
    Последний раз редактировалось Iskander; 11.06.2012 в 15:37.

Із тих, що Ви назвали, Мультігейм хороший (це і є Мироновський), про інші не знаю.

Новичок

Із тих, що Ви назвали, Мультігейм хороший (це і є Мироновський), про інші не знаю.
    Маленьких до месяца им и кормлю, а дальше фидлайф но с ним перебои в поставке.

Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение
    . индюк уже имел неосторожность пройтись по астильбам в результате емукапец - а мне . .
    Небезпечно у вас по астільбам ходити, однако...

Новичок

Небезпечно у вас по астільбам ходити, однако...
    Вот и я о том же жалко птичку , но 16 кг диетического, легко усваяемого было утешением

---------- Добавлено в 15:53 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 15:49 ----------

Вопрос тем кто кормил хлебной гаванью - как результат и впечатления ?
    Последний раз редактировалось Iskander; 11.06.2012 в 15:59.

Принят

Подскажите, пожалуйста, почему у кур лысые спины. Где-то от середины до спины. Иссмотрели все на предмет паразитов - нет.Предположили, что линька - но уже полгода перья даже не пытаются отрастать.
    Порода - фавероль.
    Содержание - курятник 8 м2+ огороженный выгул 6м2.
    Соотношение - 1 петух-8 куриц.
    Яйценоскость - 4-5 яиц в день.
    Корм - Мультигейн для несушек + разнотравье+ пшеница(не более 5%). Есть доступ к мелким камешкам и ракушке постоянно. Раз в неделю небольшая добавка из измельченной яичной скорлупы.

Что делать? У меня есть предположение - что нужно снизить яйценоскость, дать возможность полезным веществам для перьев усвоиться. Но как это сделать/?? + может все-таки капнуть чего-то на холку от паразитов? Кстати, что лучше для профилактики?

Цитата Сообщение от leala Посмотреть сообщение
    Подскажите, пожалуйста, почему у кур лысые спины. Где-то от середины до спины. Иссмотрели все на предмет паразитов - нет.Предположили, что линька - но уже полгода перья даже не пытаются отрастать.
    Порода - фавероль.
    Содержание - курятник 8 м2+ огороженный выгул 6м2.
    Соотношение - 1 петух-8 куриц.
    Яйценоскость - 4-5 яиц в день.
    Корм - Мультигейн для несушек + разнотравье+ пшеница(не более 5%). Есть доступ к мелким камешкам и ракушке постоянно. Раз в неделю небольшая добавка из измельченной яичной скорлупы.

Что делать? У меня есть предположение - что нужно снизить яйценоскость, дать возможность полезным веществам для перьев усвоиться. Но как это сделать/?? + может все-таки капнуть чего-то на холку от паразитов? Кстати, что лучше для профилактики?
    Не заморочуйтесь. Це півень видирає, коли парує. Заберете півня - спини заростуть. Або часом деякі любителі шиють своїм курям такі камизельки (жилетки) Проти паразитів поставте ванни з піском з додаванням попелу. Якщо все ж захочете знизити яйценоскість - маякніть, я скажу як її взагалі припинити Кури обростуть, будуть гарні, як на картинці. тільки продукуватимуть один послід

Принят

Або часом деякі любителі шиють своїм курям такі камизельки (жилетки) Якщо все ж захочете знизити яйценоскість - маякніть, я скажу як її взагалі припинити Кури обростуть, будуть гарні, як на картинці. тільки продукуватимуть один послід
    Про жилетки идея понравилась - дайте выкройку или хоть на пальцах объясните как крепить к курице, чтобы ей было удобно и не снимала. Или чтоб петух не снимал в порыве).

Я согласна на "гарні, як на картинці" и мало яиц, но не совсем "0". Так как всем рассказываем, какие у нас расчудесные куры, а друзья приезжают и похвастаться нечем.

Я пошукаю фото курей в камизельках як буде час і скину. Зниження яйценоскості не приведе до моментального наростання пір'я, тож почекайте до серпня, після цього кури самі стануть линяти і обростуть новим гарним пір'ям. У вересні вже можна запрошувати друзів на оглядини І зробіть фото, щоб показувати іншим друзям, які приїдуть навесні А поки що насолоджуйтесь споживанням яєць

Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение

Вопрос тем кто кормил хлебной гаванью - как результат и впечатления ?
    я годую вже третій рік,все влаштовує крім ціни

Местный

Цитата Сообщение от leala Посмотреть сообщение
    Про жилетки идея понравилась - дайте выкройку или хоть на пальцах объясните как крепить к курице, чтобы ей было удобно и не снимала. Или чтоб петух не снимал в порыве).
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=S2SLRAfXqcE

Принят

Спасибо.
    Попробую сшить.

VIP Аватар для captain Grey

Для неленивых владельцев домашней птицы есть возможность сэкономить на электричестве и не только.

Grey... captain Grey.

Українська - моя рідна мова!

Тут є простір для фантазії... Можна пошити літні (щоб не жарко), зимові (щоб не холодно), на будень, на свято тощо... Так можна з часом випустити свою колекцію камизельок для курей і стати законодавцем курячої моди

---------- Добавлено в 14:46 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 14:01 ----------

Не хочеться бути песимістом...краще реалістом...щоб так зекономити треба мати значну кількість птиці (але це справа наживна) і немалі капіталовкладення для закупки, монтажу і обслуговування цього обладнання. В інших державах уряд спонсорує такі речі, у нас я щось не чув...

А мені сподобалась у роліку конструкція перепелиної ферми, кліток. Особливо система збору посліду. Клас!

---------- Добавлено в 10:45 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 10:45 ----------

Але це теж зробити треба трохи грошей і часу вкласти...

Страница 52 из 58 ПерваяПервая ... 2425051525354 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права