Я тут подумав...щоб з тих курчат бройлери вийшли їм ще потрібно ноги поголити...

Щодо корму...Згоден з паном Domanом, що спочатку курчатам добре дати гарний старт...Правда, добре потім їм дати і гарний фініш...

Словом так: все залежить від умов у Вашому господарстві - чим більший вигул Ви можете надати своїм курчатам (курам), тим менш затратною буде їх годівля. Раніше люди в селах взагалі не знали про комбікорми для курчат, посипали їм пшонця, яєчко покришили в перші дні - і курчата бігають з квочкою цілими днями по городах, приходячи ввечері додому із повними волами. І росли прекрасно

Якщо у Вас є можливість створити курчатам такі умови, про корми можете не переживати, годуйте чим є. Якщо ж у Вас курчата не мають можливість вільно бігати, а сидять у вольєрі, тут треба щось думати. Все залежить від того, скільки грошей Ви готові витратити на корм своїм улюбленцям. Можна ж і сир кисломолочний на базарі щодня купувати, рости будуть не гірше, ніж на бройлеровому кормі

Питання, скільки в решті-решт обійдеться Вам вирощена курка.

Я роблю так: до 2-х місяців годую Миронівським кормом ПК 2-6, потім ще пару місяців ПК 3-4 того ж виробника, далі поступово переводжу на Селеван для несучок. Але в мене декоративна птиця (переважно карликова). Брама - теж декоративна птиця, тільки велика і їсть в рази більше. Тож годувати її весь час купленим комбікормом досить накладно. Я б її годував різноманітно: різні види зерна (кукурудза, пшениця тощо), трохи корму для несучок, багато зелені, варена картопля та ін.. Чим різноманітніше, тим краще.

Социальные закладки