Гарні курки!У Вас ще якісь є, чи тільки ці 2 породи?
подскажите, сколько может стоить молоденький орпингтон?
світла брама вік 6 міс,полосата брама кури 5 міс,півень 6 міс.Світлі мого розведення,полосату превіз з Нідерландів
Прикольна птичкаОсобливо незвичайно виглядає зозуляста брама
Я ще такої не бачив
І, наскільки я знаю, такого окрасу немає ні в українському, ні в російському стандарті цієї породи. Чи я помиляюсь?
В этом году появились юрловские (яйцо инкубировал). Из 6 яиц яко бы куропатчатой брамы не одной куропатчатой не оказалось (2-е белых, 2-е - похожи на палевую, один серый - возможно где-то темная "пробегала", один вроде как помесь куропатчатой с палевой - окраска как у палевой, но на крыльях и задней части спины присутствует рисунок). Думал на следующий год взять яйцо в другом хозяйстве. Но это еще целый год ждать + растут они долго.Приобрел 2-х месячных куропатчатых брамок, петушка и 2-х курочек. Посмотрим, что вырастет.
Последний раз редактировалось ViktorM; 09.07.2012 в 13:10.
Здравствуйте коллеги!
Прошу Вашей помощи в поиске кур мясояичного направления.
Хочу приобрести яйцо или цыплят. Отзовитесь кто может предложить или знает где приобрести.
трохи річної птиці
![]()
Последний раз редактировалось Роман Павлишин; 15.07.2012 в 10:35.
Я тут недавно до мами їздив...І в неї знайшов таких півнів...![]()
---------- Добавлено в 14:54 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 14:47 ----------
Півні рідкісні...Тато - адлерський сріблястий, мами - місцевого розведення. Зверніть увагу, що у другого півня немає хвоста. Він не вирваний, півень такий від народження, хоч батьки були з хвостами.Я от подумав...якщо схрестити цього півня з фавероллю...додати сині яйця...вийде араукана...а індіанці скільки мучились, щоб вивести таку породу...От тільки де зелені яйця взять?![]()
Мо дочекаєтесь Великодня?![]()
Grey... captain Grey.
Українська - моя рідна мова!
Мне бентам очень даже понравился
|
Социальные закладки