Страница 38 из 39 ПерваяПервая ... 2836373839 ПоследняяПоследняя
Показано с 556 по 570 из 575

Тема: Налоговый кодекс и другие "реформы"

Дежурный по камбузу Аватар для Lghomer
    Цитата Сообщение от Volk60 Посмотреть сообщение
    Не совсем так.Но сейчас уже люди поняли свою ошибку и готовы ее исправить.
    Только поздно уже к сожалению - на выборы в России гляньте и поймете что если это умножить на 2-ва - так будут выглядить наши выборы весной

VIP Аватар для captain Grey
    Цитата Сообщение от Lghomer Посмотреть сообщение
    Только поздно уже к сожалению - на выборы в России гляньте и поймете что если это умножить на 2-ва - так будут выглядить наши выборы весной
    Ну, мы на это еще поглядим.
    Grey... captain Grey.

Українська - моя рідна мова!

Местный Аватар для AndyAntonov
    Наши уже выглядели не лучше.
    Дневник | Я — сторонник НДС © qseft

Местный Аватар для Volk60
    Цитата Сообщение от Lghomer Посмотреть сообщение
    Ничего я думаю уверен что донбасс со своей ошибкой справиться.

Ничего я думаю уверен что донбасс со своей ошибкой справиться.
    Люди из Донбаса голодовки обьявили - это уже знак-что-осознали кого двигали. Но дело-то уже не в тех кто голосовать будут - ну вы поняли - вспомните последние выборы на местах. А теперь и закончик еще подзаточили - я не пессимист, но поздно уже пить боржоми.

Местный Аватар для Volk60
    А я это не про выборы ждать долго.

А я это не про выборы ждать долго.
    Братцы, на вас вся надежда.
    Grey... captain Grey.

Азаров стал брендом

Отныне украинский премьер может оказывать услуги по составлению налоговых деклараций в компании «AZAROV»

Премьер-министр Украины Николай Азаров зарегистрировал за собой знак для товаров и услуг «AZAROV». Об этом сообщается на сайте Госпредприятия «Украинский институт промышленной собственности» (Укрпатент). Знак были зарегистрирован 12 декабря текущего года, а сама заявка на регистрацию была подана 19 октября.

Согласно информации на сайте Укрпатента, под логотипом «AZAROV» Николай Янович отныне может оказывать услуги по составлению налоговых деклараций, анализировать себестоимость товаров и услуг, оказывать услуги по сравниванию цен, услуги секретаря либо услуги по поиску спонсоров, писать рекламные тексты, руководить делами артистов-исполнителей, предоставлять доступ к интернету и даже обеспечивать общение через интернет-чаты и форумы.

Местный Аватар для Vavilen
    Да ладно - видимо просто домен azarov.ua зарегать захотелось

Цитата Сообщение от Vavilen Посмотреть сообщение
    Да ладно - видимо просто домен azarov.ua зарегать захотелось
    Ну-да - он-же блогер опытный и знаменитый по ящику показывали как он с планшетом умеет в кресле сидеть. Теперь портал лабает по ночам - говорят еще и булку поставит - у него скидка на лицензию

Новую версию украино-русского словарика делать будет. А то понаписывали не правильно

Цитата Сообщение от S_Duc Посмотреть сообщение
    Новую версию украино-русского словарика делать будет.
    Словарик-азарик - автор и составитель Пахло.

Вот где строитель!
    Grey... captain Grey.

Я-ж-говорил - блогер он заядлый - я-ж своих сразу чую

---------

Азаров зібрався захищатися торговим знаком в Facebook

Прем'єр Микола Азаров зареєстрував товарний знак, щоб унеможливити фальсифікації у соціальних мережах.
    Про це у вівторок повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів.
    "Сторінка Миколи Азарова у соціальній мережі Facebook стала популярною площадкою для спілкування громадян з главою уряду. А для Миколи Азарова – важливим інструментом безпосередньої комунікації з людьми", - заявили в прес-службі.

"Щоб унеможливити підробку і фальшиве використання імені Азаров, прем’єр як громадянин, фізична особа зареєстрував у державному підприємстві "Український інститут промислової власності" (Укрпатент) торговий знак AZAROV", - зазначається в повідомленні.

УкрПравда.

Одним словом - Профессионалы ... ядрыть ...

--------

Україна - між здачею ключових активів і технічним дефолтом?

Кабінет міністрів витратив 8,6 мільярда гривень на утримання державного апарату і 8,2 мільярда гривень на державну оборону.

Про це сказав екс-перший заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони Степан Гавриш в інтерв’ю Радіо "Свобода", посилаючись на статистичні дані.

"Я переглянув статистику, що, наприклад, наш уряд витратив 8,6 мільярда гривень на утримання державного апарату, 8,2 мільярда гривень на державну оборону", - сказав він.

"22 мільярди гривень витрачено на правоохоронні структури", - додав Гавриш, наголосивши, що РНБО мала б контролювати й корегувати ці "перекоси", але "сьогодні цим ніхто не займається".

Крім того, на запитання, наскільки реально для влади втримати до наступних виборів під контролем соціально-економічну ситуацію, враховуючи другу хвилю кризи і проблеми з ціною на російський газ, політик сказав:

"Є суха і не дуже добра статистика. У нас сьогодні зовнішній борг (державний і приватний) складає близько 135 мільярдів доларів США, дефіцит державного бюджету – більше 30 мільярдів гривень. Зовнішні борги – нам потрібно наступного року повертати майже 7 мільярдів доларів США".

"Зрозуміло, що в цих умовах, без зовнішніх запозичень, а їх немає, і МВФ припинив співпрацю з Україною, це очевидно. Світовий банк в цих умовах грошей не дасть, не допоможе", - сказав Гавриш.

Він зазначив, що в 2008 році в Україні працювало 17 західних банків, які мали 40% активів банківської системи, а "сьогодні більша частина з них пішла з України, і репатріація капіталів іноземними інвесторами продовжується".

"Євро-2012 не зібрав відомих ні європейських, ні американських, ні китайських інвесторів в Україні. В нас приватизація, на яку розраховують, відбувається між декількома групами, які знецінюють активи…", - продовжив Гавриш.

Він визнав, що одним із виходів "може бути продаж газотранспортної системи, тобто, ключових активів". "І цей вихід, мені здається, активно обговорюють в уряді", - сказав політик.

Зміна уряду, на його думку, дасть лише "тимчасову політичну релаксацію", бо "новий уряд нічого не зможе зробити без зовнішніх запозичень" і реформ.

"Ми стоїмо між здачею ключових активів і технічним дефолтом держави", - вважає Гавриш.

Страница 38 из 39 ПерваяПервая ... 2836373839 ПоследняяПоследняя