Капітанпо твоєму який спосіб вибрати догляд за водою?
щоб було дешево і радий купатися в ньому. Бо зараз не радий що купив собі клопоту на голову
![]()
Капітанпо твоєму який спосіб вибрати догляд за водою?
щоб було дешево і радий купатися в ньому. Бо зараз не радий що купив собі клопоту на голову
![]()
Не хвилюйся, зараз все налагодимо.
Як на мене, то найперспективніший спосіб це спосіб біофільтрації з використанням УФ-лампи. Саня-Хомер буде завжди розвиватись та придумувати все нові і нові методи, просто він у нас Винахідник, йому цікаво. А наша доля(форумчан) використовувати його, Саші, винаходи.
Стосовно фільтрації заліза, якщо маєш можливість закупити таке обладнання, як у мене, то збережеш ще й своє та рідні здоровья. А немає можливості, набирай воду в басейн та фільтруй - за пару циклів вода буде чиста.
Хімією би не користувався.
Grey... captain Grey.
Українська - моя рідна мова!
Капітан тоді скажи яким фільтром ти користуєсся? УФ лампу теж незнаю яку ставити? На 16000 літрів Хватить УФ лампу поставити яка іде до екваріуму наприклад УФ - стерилизатор AquaEl UV AS- 9W
в общем перезапустил я фильтрацию
басс простоял неделю без крышки и зазеленел
воду прокачивал циркуляционным насосом Вилло
когда приехал на дачу, насос работал но не качал воду, - хапанул воздуха
так что причина позеленения не ясна
либо таки да, свет, либо ,- насос долго не прокачивал,я отсутствовал неделю и сколько он работал на воздухе без подачи воды не знаю
поставил пока шататный насорс, слил воду, залил новую неделю работает но на дачу не заглядывал был не море, поеду ближе к выходным, посмотрю
по поводу биоплато, тоже хочу сделать, но не знаю какую площадь нужно для 6 кубового басса
и где взять нимфеи и эйхории
Друже, в мене - ставок з самообслуговуючою екосистемою, басейн для дружини та онуків тільки на папері. Його хочу будувати стаціонарний з використанням термоблоків(незйомна опалубка), заливати воду зі ставка, але з біофільтром, який придумав Сашко-Lghomer.
Тому поки що порадити нічого не можу, хіба що читай вище Саню та інших.
Хочу подібний басейн.
![]()
Grey... captain Grey.
Тезка, а как тебе мысль насчет соединения ставка и бассейна трубой - вот тебе и биоплато готовое для бассейна. Можно еще и фильтр вставить. Причем от внутреннего фильтра бассейна со скимером я бы не отказывался.
ПС. Только не знаю как там у тебя на участке с уровнями.
Жуткий зануда из болота
В тебе Капітан круто
Саньок УФ лампу треба чи ні і яку придложиш?![]()
Та вона не помешает - но срок действия самой лампочки = 50000 часов - один сезон если по чесному и стоит она денег - так-же все зависит от ее мощности - много мощей не бывает - но на твой обьем что-бы толк был минимум 18 вт. надо.
У нас на рыбном форуме тока завоз из китая Игореня-Тум сделал - там УФ по реальным ценам и кстати ОЗОНАТОРЫ - то ваще штука смерть-всем низшим - поставил и забыл - но при купании необходимо выключать - Озон опасен для чела!!!!
Озонаторы и УФ стерилизаторы можно купить тут. Товар в Севастополе.
Так і буде. Лише потрібно визначитись з розводкою. Думаю таким чином:
- біля ставка приямок з насосом та компресором(для зими) + система кранів для зливу води з басейну та на зиму;
- траншея 0,5 метра з 32-ю ПХВ трубою(чорна або з синьою полосою) приблизно 25 метрів;
- приямок біля басейну з очисним обладнанням та скимером;
- траншея 0,5 м з трубопроводом поперек ділянки з виходом на поверхню по обидві сторони для поливу.
Ну?![]()
Grey... captain Grey.
Яких??? Там повно всяких штучек - ниже помпа на 15 кубов - очень редкий товар у нас все они с сополом вентури по идее - эжектором воздух в струю сосут. Спроси там у Игорени. Или я щя сдружился с хорошим человеком который напрямую из китая таскает сюда все-что там на таобао найдешь - там точняк есть - за 3-4-ре недели привозит сюда.
В чем выражается очищающее воздействие озонатора на воду в басе.
Подскажите по каким параметрам надо подбирать озонатор. Бас 7.5 куба.
|
Социальные закладки