Я вот тоже решил посмотреть как там мои пчёлки поживают. Залез в улик, а там мёда-завались.
Думаю-не помешало -бы и поделиться, ну и отобрал у них половину-5 рамочек медку.
![]()
Я вот тоже решил посмотреть как там мои пчёлки поживают. Залез в улик, а там мёда-завались.
Думаю-не помешало -бы и поделиться, ну и отобрал у них половину-5 рамочек медку.
![]()
Привет всем пчёловодителям!
У кого как перезимовали?
А у меня ситуация такая. Уже есть три улья многокорпусных(по три корпуса) на 10 рамок Рутта(230 мм высота). Сосед по дому уже месяц как требует чтобы я забрал (выбрал) одну семью вместе с ульем-лежаком, но я пока отнекиваюсь - может через недельку(после зарплаты надо докупить реманенту - шляпу пчеловода, стамеску, дымарь и т.д.
Еще один улей мне должны укомплектовать семьёй - даю улей на два корпуса, а знакомые его заселяют пчёлами со своими рамками. Я его забираю, а вместо рамок отдаю заготовки, которые уже делаю.
Ну и хочу сделать пару тройку ловушек - места у меня в Патриотовке знатные, а пасека ближайшая в 3 км в лесничестве.
В воскресенье красил ульи. Сейчас попробую фотки найти.
![]()
Grey... captain Grey.
Українська - моя рідна мова!
Это не улей, это фабрика по производству мёда!
![]()
Жуткий зануда из болота
ежкин кот! красотишшша то кака!
БОЖЕ, УКРАIНУ ЗБЕРЕЖИ! ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ НАС!
ЖуЖу мой, заходите, буду рада
Капітане, вважаю що тобі буде цікаво
http://krainamaystriv.com/threads/18...gn=e-mail_base
Жуткий зануда из болота
Виставляв вулики для досушки та вивітрювання.
В середу 23 квітня забрав подаровану сім"ю бджіл. Вночі. Дід віддав лежак з бджолами та пустий вулик Дадана з сушшю. Сьогодні поїду дивитись, як вони там себе почувають. Фото не робив, бо було вже темно і ... дід так роздратував бджіл прибиваючи рамки без розділителів, що вони його ледве не з"їли.
Тепер маю клопіть переводити бджіл на свою рамку Рута.
Ще одну сім"ю повинні заселити в мій вулик наступного тижня.
Якось так.
Що в кого нового?
Grey... captain Grey.
Продам мед. "липа".![]()
Grey... captain Grey.
Весна.
Початок літа.
![]()
Grey... captain Grey.
Осінь. Підготовка до зими.
До речі. На гілці берези білою ганчіркою прив"язано тіло "грабителя-бджоложера" - сорокопуд.
Последний раз редактировалось captain Grey; 23.10.2014 в 12:18.
Grey... captain Grey.
Сорокопуд терновий
Lanius collurio. (Обыкновенный жулан. Red-backed Shrike.)
Маса тіла:
26 - 35 г.Довжина тіла:
близько 17 см.Опис зовнішнього вигляду:
уad верх голови і задня частина шиї сірі, через очі проходять чорні смуги; спина і покривні пера верху крил руді; поперек і надхвістя сірі; низ білий, з кремово - рожевим відтінком; махові пера темно - бурі, з рудуватою облямівкою; хвіст чорний, з білими плямами біля основи кількох пар крайніх стернових пер; дзьоб і ноги чорні.
ad зверху бурувато - руда; за оком темно - бура смуга; низ сірувато - білий, з хвилястою смугастістю; хвіст темно - бурий, пера зі світлою облямівкою. juv подібний до
ad, але верх з поперечною смугастістю.Статус перебування в Україні:
гніздовий, перелітний.Розповсюдження (поширення):
на всій території.Біотоп, якому птах надає перевагу:
чагарники серед відкритих місцевостей, узлісся, лісові поруби.Поведінка, її особливості:
часто нанизує здобич - комах, дрібних плазунів - на гілочки і голки кущів.Відмінності від схожих видів:
ad від ad решти сорокопудів відрізняється забарвленням; juv від juv червоноголового сорокопуда - відсутністю білуватих плям на основі першорядних махових пер.Звуки:
пісня - неголосне скрипуче щебетання, поклик - різке "чек - чек".
Grey... captain Grey.
Я думаю пчелки это реальноесть еще форум пчеловодов, они там столько советов полезных дают. так что думаю вам стоит найти его и зарегаться
Блін, який я був наївний!
Весна 2014 року.
Весна 2017 року.
Проміжне фото (від слова "промЄжность" - між чимось і чимось).
![]()
Grey... captain Grey.
Социальные закладки